NaslovnicaVijestiCIJENA DOGOVORENA: Liverpool dobio zeleno svjetlo da potpiše zvijezdu Barcelone za 94...

CIJENA DOGOVORENA: Liverpool dobio zeleno svjetlo da potpiše zvijezdu Barcelone za 94 milijuna funti! – on želi ovaj transfer!

Liverpool je, kako se izvješćuje, dobio neku vrstu poticaja u potrazi za transferom Barceloninog Ousmane Dembelea.

CIJENA DOGOVORENA

Francuski internacionalac nedavno je bio snažno povezan sa Redsima piše Don Balon, koji je tvrdio da je klub bio u kontaktu sa njim i da su spremni platiti čak 133 milijuna funti za njega.

Team Talk je također povezao Dembelea sa Liverpoolom, navodeći da je to jedno od njegovih željenih odrešdišta i da bi Jurgen Klopp mogao ispaliti veliki potpis dok god jedan od njegovih ciljeva postane dostupan.

A sada AS tvrdi da bi napadač Barcelone imao traženu cijenu do oko 94 milijuna funti – što izgleda savršeno razumno s obzirom da je Don Balon tvrdio da bi Liverpool mogao biti spremna da plati i više od toga.

NAJAVA: Afrički Kup Nacija po formatu Europskog prvenstva!

Ostaje da se vidi hoće li ovaj posao biti završen, ali čini se da je pravi razlog za uzbuđenje navijača Liverpoola.

Dembele bi bio izvrstan za Kloppov stil igre i mogao bi dati više mogućnosti njemačkom taktičaru.

Mohamed Salah i Roberto Firmino su imali sušu prošle sezone unatoč tome što je klub općenito imao nevjerojatno jaku sezonu u kojoj su osvojili Ligu prvaka i završili samo jedan bod iza Manchester Cityja u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!