NaslovnicaVijestiCole otkrio tko bi pobijedio u okršaju između Arsenalovih 'nepobjedivih' i Manchester...

Cole otkrio tko bi pobijedio u okršaju između Arsenalovih ‘nepobjedivih’ i Manchester Cityja

Bivši defanzivac Arsenala Ashley Cole postao je jedan od najomraženijih igrača svijeta kada je prešao u redove najvećeg rivala Chelseaja 2006. godine.

Cole otkrio da bi 'nepobjedivi' savladali 'Građane'

Ipak, ‘Topnici’ su ljutnju zbog gubitka jednog od najboljih lijevih bekova na svijetu u to vrijeme ublažili činjenicom da je u klub iz drugog pravca stigao William Gallas.

[su_bbworld]

Cole je na kraju po svemu sudeći donio dobru odluku, s obzirom da je 2012. godine u dresu ‘Plavaca’ osvojio jedini trofej koji mu je nedostajao u karijeri, a u pitanju je Liga prvaka.

Nakon osvajanja najelitnijeg Europskog takmičenja, te Premier lige, četiri FA Kupa, Europske lige i Liga kupa, odlučio je napustiti Englesku. Tada je otišao u Romu, a karijeru trenutno završava u klubu iz američkog MLS-a, LA Galaxyju.

Međutim, u današnjem intervjuu se prisjetio legendarnog Arsenalovog tima, čiji je član i sam bio, a u pitanju su ‘nepobjedivi’ koji su bez ijednog poraza osvojili Premier ligu u sezoni 2003/04, te su jedini tim u povijesti kojem je to uspjelo.

Priliku da ponovi taj uspjeh ima Guardiolin Manchester City, koji je ove sezone neporažen nakon 13 odigranih utakmica u ligi.

Cole otkrio da bi 'nepobjedivi' savladali 'Građane'

Cole otkrio da bi ‘nepobjedivi’ savladali ‘Građane’

S obzirom da su se pojavila poređenja između trenutnog tima ‘Građana’ i ‘nepobjedivih’, novinari su upitali Ashleya Colea tko bi pobijedio u tom okršaju.

[su_oglas]

Bivši engleski reprezentativac je na to pitanje rekao: “Mislim da bi ‘nepobjedivi’ slavili. Nisam siguran u sličnosti između ta dva tima, ali s obzirom da za sada nemaju nijedan poraz, možemo ih porediti u tom kontekstu.”

Iako priznaje da ne gaji simpatije prema timu Pepa Guardiole, on priznaje kako bi Manchester City mogao izjednačiti rekord Arsenala.

“Proigrali su ove sezone, ali je teško odigrati 38 utakmica a ne doživjeti nijedan poraz. Mogu li to učiniti? Tko zna, ali za sada im ide jako dobro.”

Manchester City će večeras u okviru 14. kola na svom terenu ugostiti Southampton, a trenutno je vodeći u lgii sa 37 osvojenih bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!