NaslovnicaVijestiComan zna uzrok loših Bayernovih igara i šalje apel upravi

Coman zna uzrok loših Bayernovih igara i šalje apel upravi

Nogometaš Bayerna Kingsley Coman iznio je glavni uzrok loših Bayernovih igara ove sezone. Francuz je van terena od prvog kola Bundeslige, kada je zadobio ozljedu.

Krilo Bajerna iz Munchena Kingsley Coman kazao je da uprava tog kluba mora na vreme da razmišlja o pojačanjima.

22-godišnji Coman je uzdanica aktualnog njemačkog prvaka i očekuje se da će u klubu ostati poslije najavljenih reformi, koje su planirane za sljedeću godinu.

“Imamo odličnu ekipu. Ali, tačno je, ona je u godinama. Mora na vrijeme da se razmišlja o novim igračima”, istakao je Coman.

Francuski reprezentativac, koji je krajem kolovoza zadobio ozljedu gležnja, nada se da će se pridružiti ekipi u toku studenog.

“Ako sve bude kako treba, očekuje se da ću se vratiti za dva tjedna. Ne znam da li ću igrati prije zimske pauze. Prvo moram da vidim kako moje stopalo reaguje”.

Tim Nike Kovača nalazi se na tek 5. mjestu Bundeslige nakon 11. kola, sa 7 bodova zaostatka za vodećom Borussijom Dortmund, od koje je poražen prošlog vikenda na Westfalenu (3:2).

Coman se ozlijedio na otvaranju Bundeslige protiv Hoffenheima, a prošlog tjedna je imao individualne treninge na travi. Van stroja su i Thiago Alcantara, Arjen Roben, Corentin Tolisso, a glavobolja više za hrvatskog stručnjaka je nedavna ozljeda Jamesa Rodrigueza, koji bi mogao biti van terena nekoliko tjedana.

Reprezentativna pauza svakako će dobro doći Bavarcima, koji će svoju sljedeću utakmicu odigrati u narednu subotu od 15.30, kada će na Allianz Areni ugostiti pretposljednjeplasiranu Fortunu iz Dusseldorfa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!