NaslovnicaVijestiConte otkrio šta se dogodilo u avionu na povratku iz Azerbajdžana

Conte otkrio šta se dogodilo u avionu na povratku iz Azerbajdžana

Trener Chelseaja Antonio Conte priznao je kako se na povratku njegovog tima iz Bakua mogla dogoditi strašna nesreća.

Conte se uplašio moguće nesreće

Avion u kojem su se vraćali igrači Chelseaja i trenerska ekipa nije uspio sletjeti iz prve na aerodrom u Gatwicku u ranim jutarnjim satima u četvrtak, priznao je talijanski stručnjak.

Conte se uplašio moguće nesreće

“Bilo je puno vjetra i kada smo pokušali sletjeti prvi put nismo uspjeli zbog toga. Onda je kapetan ponovo pokušao i iz drugog pokušaja smo uspjeli. U takvim trenucima osjećate se malo uplašeno.”

On dodaje kako ga nervira činjenica da njegov tim po drugi put ove sezone mora igrati dvije utakmice u tako kratkom vremenskom periodu. Naime, nakon utakmice protiv Qarabaga odigrane u srijedu, Chelsea će sutra ići na vrlo teško gostovanje na Anfieldu protiv Liverpoola.

“Doći kući u šest ujutru, odmoriti se i pripremiti se za veliku utakmicu u jednom danu nije nimalo jednostavno. Pokušavam razgovarati sa čelnicima kluba o ovom problemu i nadam se da se ovakve stvari neće događati u budućnosti.”

“Ovo nije prvi put. Prije samo mjesec i pol dana imali smo sličnu situaciju pred veliku utakmicu protiv Manchester Cityja, a evo sad i protiv Liverpoola. Sigurno da je ova sedmica bila vrlo naporna za nas, ali ne tražim izgovore.”

[su_oglas]

Chelsea je u srijedu protiv azerbajdžanskog predstavnika slavio visokim rezultatom 4-0, a golove za Conteov tim su postigli Eden Hazard, Willian, te Cesc Fabregas.

Plavci su tako osigurali plasman u nokaut fazu takmičenja, a u posljednjem kolu protiv Atletico Madrida imaju priliku osigurati prvu poziciju u grupi.

Tim sa Stamford Bridgea je trenutno na trećem mjestu u Premier ligi sa 25 osvojenih bodova nakon 12 odigranih kola, te gol razlikom +13. Vodeći Manchester City ima devet bodova više, dok drugoplasirani Manchester United ima samo bod više.

Iza njih su Tottenham Hotspur sa 23 osvojena boda, te Arsenal i Liverpool, protiv kojeg Conteov tim igra ovog vikenda, sa po 22 osvojena boda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!