NaslovnicaVijestiCoquelin komentarisao tvrdnje kako je Sanchez podijelio svlačionicu Arsenala

Coquelin komentarisao tvrdnje kako je Sanchez podijelio svlačionicu Arsenala

Zvijezda Arsenala Alexis Sanchez po svemu sudeći danas bi trebao biti predstavljen kao novo pojačanje Manchester Uniteda. Kako pišu engleski mediji, dogovor je konačno postignut, te će u drugom smjeru otići Henrikh Mkhitaryan.

Coquelin komentarisao odlazak Sancheza

U proteklih mjesec dana pojavile su se informacije kako se čileanski reprezentativac posvađao sa suigračima na Emiratesu, te tako podijelio svlačionicu.

No, da li je to istina? U intervjuu za BBC, bivši veznjak ‘Topnika’ Francis Coquelin, koji je ove zime prešao u Valenciju za 14 miliona eura, sve te navode je negirao izjavivši: “Znate Alexisa Sancheza, on je kvalitetan igrač, netko tko može proizvesti nešto čarobno, vrhunski igrač. Čuo sam kako se ostatak tima ne slaže najbolje s njim i nije mi jasno odakle je došla ta informacija.”

“Ponekad su takve priče nešto što ljudi pokrenu. Sanchez je netko tko je uvijek spreman na rad i nikad nisam imao niti jedan problem s njim, kao ni ostatak tima”, rekao je Francuz.

[su_bonus]

Istina ili ne, igrači Arsenala više neće morati razmišljati o 29-godišnjaku, koji bi već danas trebao potpisati za velikog rivala Manchester United. Klub je još, pored Coquelina i njega, napustio i dugogodišnji igrač ‘Topnika’ Theo Walcott, koji je prije nekoliko dana prešao u redove Evertona u transferu vrijednom 22 miliona eura.

Alexis Sanchez je u Arsenal stigao u ljeto 2014. godine iz Barcelone za 42 miliona eura, te je ukupno u tri i pol sezone, koliko je u klubu, postigao 80 golova i podijelio 46 asistencija u 166 nastupa u svim takmičenjima.

Arsenal je trenutno šestoplasirani na tabeli u Premier ligi sa 39 osvojenih bodova iz 23 odigrana kola. Danas, u okviru 24. kola na svom terenu dočekuju 12-plasirani Crystal Palace. S druge strane, Manchester United je na drugom mjestu sa 50 osvojenih bodova, a ‘Crveni vragovi’ danas gostuju kod sedmoplasiranog Burnleya. Ubjedljivo vodeći je Manchester City sa 62 osvojena boda, koji će nešto kasnije danas na Etihadu ugostiti Newcastle United.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!