NaslovnicaVijestiCOURTOIS POKUŠAVA PRISILITI SVOJ TRANSFER U REAL: Evo na koji način tjera...

COURTOIS POKUŠAVA PRISILITI SVOJ TRANSFER U REAL: Evo na koji način tjera Chelseaja da prihvati ponudu kraljevskog kluba!

Courtois pokušava prisiliti svoj transfer u Real. Evo na koji način tjera Chelseaja da prihvati ponudu kraljevskog kluba. Chelseaju je rečeno da puste Thibaut Courtoisa da se preseli u Real Madrid zbog obiteljskih razloga.

Courtois pokušava

26-godišnjak je povezan sa ljetnim prelaskom u europske prvake, koji su na stol stavili čvrstu ponudu kako bi potpisali zvijezdu koja u svom ugovoru na Stamford Bridgeu ima još samo godinu dana.

Courtois, nakon što je izglasan za najboljeg vratara na Svjetskom prvenstvu 2018, bi se trebao vratiti na trening Chelseaja ovog vikenda nakon što je pomogao Belgiji da završi na trećem mjestu u Rusiji.

[su_bet365_100bonus]

Ali sa Plavcima koji će naizgled prihvatiti ponudu Reala od 35 milijuna eura, agent Christophe Henrotay tvrdi da Courtois želi povratak u glavni grad Španjolske da bi jednostavno bio bliže svojoj djeci.

Henrotay je za The Sun rekao: “Čitao sam svugdje da Chelsea govori da je sve do Thibaut Courtoisa, ali jasno je da je on dao do znanja klubu da je najbolja opcija za njega da ode u Madrid.”

“Za njega je ovo velika odluka, jer želi biti u blizini svoje obitelji, a Chelsea sada ima ponudu da prihvati.”

[su_bet365_koeficijenti]

Courtois ima trogodišnju kćer i jednogodišnjeg sina iz prethodnog braka.

Henrotay je dodao: “Razumljivo je da bi ljudi mogli biti uzrujani, jer želi napustiti klub, to prihvaćamo.”

“Ali ovo je ljudska odluka temeljena na nekome tko želi biti blizak svojoj djeci i to je razumna stvar.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!