NaslovnicaVijesti"Cristiano Ronaldo bi se pridružio Liverpoolu da može, nije lojalan Manchester Unitedu"

“Cristiano Ronaldo bi se pridružio Liverpoolu da može, nije lojalan Manchester Unitedu”

Cristiano Ronaldo ponovno je na udaru javnosti dok je njegova budućnost u Manchester Unitedu još uvijek neizvjesna.

Prema bivšem napadaču Engleske i Aston Ville Gabbyju Agbonlahoru, Ronaldo nije lojalan Unitedu niti bilo kojem od svojih bivših klubova i pridružio bi se Liverpoolu da može.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Rekao je za talkSPORT: “Cristiano Ronaldo bi se pridružio Liverpoolu ovog ljeta, da može. Oni su veliki rivali Man Uniteda, ali riječ je o Ronaldu. Otići će kamo god još može igrati Ligu prvaka, povećati svoj rekord i osvojiti naslove. Mislim da Ronaldo nije nimalo lojalan Unitedu, Real Madridu ili Juventusu.”

37-godišnjak je propustio Unitedovu predsezonsku turneju po Tajlandu i Australiji zbog obiteljskih razloga, ali se vratio na trening zajedno sa svojim agentom Jorgeom Mendesom, a njih dvojica su navodno razgovarali s menadžerom Erikom ten Hagom.

Nakon razgovora, Ronaldo je ponovio da svoju budućnost vidi daleko od Old Trafforda, te je zatražio da se njegov ugovor u Unitedu raskine kako bi mu se omogućilo da ode kao slobodan igrač.

Portugalski internacionalac želi srušiti što više rekorda, a smatra da to ne može postići ako ostane u Unitedu.

Unatoč Ronaldovoj molbi, stav Uniteda ostaje nepromijenjen. Ten Hag je tijekom intervjua rekao da je Ronaldo u njegovim planovima za novu sezonu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!