NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo govorio o novoj povredi te da li će više igrati...

Cristiano Ronaldo govorio o novoj povredi te da li će više igrati za reprezentaciju Portugala!

O povredi koju je doživio protiv Srbije i o reprezentaciji za španske medije govorio je Cristiano Ronaldo. Ne događa se često da se Cristiano Ronaldo ozlijedi, ali na utakmici između Portugala i Srbije upravo to se dogodilo i to u ključnom trenutku sezone.

Napadač Juventusa igru je napustio u 30. minuti kada je osjetio bolove u bedrenom mišiću. Brzo mu je postalo jasan što se dešava, pa je i sam zahtijevao promjenu. Nakon toga su se pojavile naznake da ga čeka dug odmor, ali je on sve njih demantirao rekavši da će se vratiti prije utakmice četvrtfinala Lige prvaka, kada će se Juventus susresti s Ajaxom 10. travnja.

“Nije me briga za te ozljede, jer dobro poznajem svoje tijelo. To se događa, to je nogomet. Tko god igra nogomet ili bilo koji sport, riskira daa se povrijedi. Ja sam miran, jer znam da ću se vratiti nakon tjedan ili dva pauze”, rekao je nakon utakmice 34-godišnji Ronaldo, a zatim se dotakao i predstojećih utakmica reprezentacije Portugala. Novinare je zanimalo da li će nastaviti karijeru u portugalskom dresu?

“Naravno da želim biti na sljedećem okupljanju. Propustio sam osam mjeseci jer mi je trebalo vremena za mene. Selidba u Torino bila je velika promjena, morao sam se naviknuti na to.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!