NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo imenovao igrača kojeg bi volio dovesti u Real Madrid

Cristiano Ronaldo imenovao igrača kojeg bi volio dovesti u Real Madrid

Cristiano Ronaldo imenovao igrača kojeg bi volio dovesti u Real Madrid. Ronaldo daje značajnu količinu energije u Real Madridu, a što mislite ako bi Ronaldo predložio nekog igrača Florentino Perezu i Zinedine Zidaneu, da li bi ga oni poslušali?

Cristiano Ronaldo imenovao

31-godišnjak, od kojeg se očekuje da će osvojiti Zlatnu loptu 2016, ispred Lionel Messija, upravo si je zaradio novi petogodišnji ugovor na Bernabeu i sada očekuje da će završiti svoju karijeru sa španjolskim divovima – unatoč činjenici da planira na igranje sve do 40-ih godina.

Ronaldo i dalje jedan od najboljih svjetskih igrača, ali kojeg nogometaša – ako bi imao šansu da bira – bi doveo u španjolsku prijestolnicu da igra sa njim?

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Portugalskog napadača su pitali u njemačkom magazinu 11 Freund, kojeg bi igrača potpisao iz Borussie Dortmunda ili Bayerna, a odgovor je bio malo čudan.

Mogao je izabrati Robert Lewandowskog, Manuel Neuera, Pierre-Emerick Aubameyanga ili njegovog kolegu portugalskog reprezentativca Renato Sanchesa.

Međutim, Ronaldo je izabrao drugog reprezentativnog kolegu, koji igra na lijevom beku u Borussiji Dortmund, a to je Raphael Guerreiro.

“Možda moj suigrač u Portugalu, Raphael Guerreiro”, Ronaldo je izjavio za Goal.

[su_euro_soccer_bonus]

Ronaldo ga vrlo dobro zna, a mi se također slažemo sa njim što se tiče Guerreiroa, jer je to jedan fantastičan bek sa izuzetno svijetlom budućnošću ispred sebe.

Samo 22. godine, rođen u Francuskoj, ali igra za Portugal, branič je već europski prvak – on je bio dio Portugala, koji je osvojio Euro 2016 na ljeto ove godine – i redovno igra u Dortmundu nakon što je prešao kod njih iz Lorienta za 12 milijuna eura.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!