NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo otkrio koja tri igrača mu nedostaju u timu Real Madrida

Cristiano Ronaldo otkrio koja tri igrača mu nedostaju u timu Real Madrida

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo otkrio je kako mu se ne sviđa odluka uprave o prodaji bivših suigrača Pepea, Alvara Morate i Jamesa Rodrigueza, te smatra da su oni tim činili znatno jačim.

Ronaldo otkrio koja tri igrača mu nedostaju u Real Madridu

Madriđani zaostaju čak osam bodova za vodećom Barcelonom u La Ligi nakon deset odigranih kola, a sinoć su pretrpjeli veliki poraz protiv Tottenham Hotspura u Ligi prvaka.

Rezultat je bio 3-1, a Portugalac smatra kako je nedostatak širine igračkog kadra jedan od razloga zašto se ovo dešava.

Pepe je napustio klub kao slobodan igrač proteklog ljeta nakon što mu je istekao ugovor, te je potpisao za turski Bešiktaš, dok su Morata i James otišli u Chelsea, odnosno Bayern Munchen.

[su_no1forfootball]

“Ako me pitate, iskreno mislim da bi svakom timu nedostajali veliki igrači”, rekao je Ronaldo.

“Očito da je Pepe bio vrhunski igrač, Morata i James također. Svi su oni otišli… Oni su nas činili jačim.”

“Ne želim reći da igrači koji su došli nemaju kvalitet, ali oni su znatno mlađi i nemaju iskustva. Ovo je njihova prva sezona u klubu.”

“Ovo nam ne može biti izgovor, ali mislim da je na situaciju utjecao i izostanak Danija Carvajala, Garetha Balea, svih povrijeđenih igrača. Kada je tim u potpunosti zdrav onda smo mnogo jači.”

[su_bet365_100_bonus]


Uz najave utakmica utakmica na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najnovije sportske vijesti. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!