NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo poslao poruku Real Madridu nakon izbacivanja Atletica iz Lige prvaka!

Cristiano Ronaldo poslao poruku Real Madridu nakon izbacivanja Atletica iz Lige prvaka!

Cristiano Ronaldo je briljirao na sinoćnjoj utakmici protiv Atletico Madrida u Ligi prvaka, na kojoj je postigao hat-trick, te tako izbacio ‘Jorgandžije’ iz najelitnijeg europskog klupskog takmičenja.

Ronaldo poslao poruku Real Madridu

Juventus je u prvom susretu osmine finala izgubio 2-0 na gostovanju u španjolskoj prijestolnici, ali sinoć je Ronaldo pokazao zbog čega ga je ‘Stara dama’ dovela prošlog ljeta. To je bio njegov čak osmi hat-trick u europskim takmičenjima, a nakon utakmice je poslao poruku svom bivšem klubu Real Madridu.

Naime, pri povratku u svlačionicu, Ronaldo je naišao na prijatelja Edua Aguirrea, novinara španjolske TV emisije El Chiringuito, koji se rasplakao prošlog tjedna nakon što je Real Madrid izbačen iz Lige prvaka, te ga je zagrlio.

Iako je žurio, rekao mu je: “Šaljem veliki zagrljaj El Chiringuitu, Tomasu Ronceru i svim navijačima Real Madrida.” Roncero, urednik novina AS, je također veliki navijač Real Madrida, te redovan gost na El Chiringuitu, te je također bio jako potresen nakon ispadanja Los Blancosa.

U intervju nakon susreta Ronaldo je rekao: “Zbog ovoga me je Juventus doveo ovdje, da im pomognem da ostvare stvari koje nisu ostvarili ranije. Znao sam da će ovo biti posebna noć, i bila je. Nisam sretan samo zbog golova, već i zbog cijelog tima. Ovo je mentalitet koji nam je potreban kako bismo osvojili Ligu prvaka. Atletico je dobra ekipa, ali i mi smo također. Vidjet ćemo što će se dogoditi dalje.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!