NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo proslavio osvajanje Serie A kupovinom Bugattija od 8.5 milijuna funti!

Cristiano Ronaldo proslavio osvajanje Serie A kupovinom Bugattija od 8.5 milijuna funti!

Cristiano Ronaldo se počastio poptuno novim Bugattijem nakon što je Juventus osvojio još jedan Scudetto.

Cristiano Ronaldo proslavio

Peterostruki pobjednik Zlatne lopte, koji je postigao 31 gol u ligi, dodao je svojoj nevjerojatnoj kolekciji luksuznih automobila nakon što je potrošio 8.5 milijuna funti na Bugatti Centodieci, prema Corriere della Sera.

Sa 8-litarskim W16 motorom i 1600 konjskih snaga, Centodieci može postići 0-62Mph u samo 2.4 sekunde i postići smiješne maskimalne brzine od 236mph.

Izrađeno je samo deset modela, tako da je supercar stvarno definitiija ‘ograničene edicije’.

Ronaldo je redovni kupac Bugattija, kupivši i Chiron, Veyron i La Voiture Noire – na koje je potrošio nevjerojatnih 18 milijuna dolara prošle godine.

Ostali značajni super-automobili koje Ronaldo posjeduje uključuju Ferrari F430, Phantom Rolls-Royce, Lamborghini Aventador, Maserati GranCabrio, Bentley Continental GTC i McLaren Senna koji je kupio za 750.000 funti u srpnju.

Njegova ljepša polovina Georgina Rodriguez ga je iznenadila u veljači za 35. rođendan sa Mercedes G karavanom koji je vrijedan 600.000 funti.

Očekuje se da će Centodieci biti isporučen vlasnicima 2021. godine, ali Ronaldo će u međuvremenu imati mnoštvo drugih igračaka koje će koristiti.

Zapravo je odvojio 5.5 milijuna funti na novu luksuznu jahtu na koju su on i njegova obitelj već trošili vrijeme.

Juventus danas igra protiv Rome, gdje su favoriti sa koeficijentom 2.15 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!