NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo zatražio dolazak novog trenera, a evo o kome je riječ!

Cristiano Ronaldo zatražio dolazak novog trenera, a evo o kome je riječ!

Kako izvještavaju talijanski i španjolski mediji, zvijezda Juventusa Cristiano Ronaldo navodno je zatražio dolazak novog trenera umjesto Massimiliana Allegrija, a riječ je o Pepu Guardioli.

Ronaldo želi Guardiolu za trenera

Ranije ove sezone pojavile su se špekulacije kako je ‘Stara dama’ postigla četverogodišnji dogovor sa španjolskim stručnjakom. Naime, tu informaciju je objavio talijanski novinar Luigi Guelpa, koji je među prvima objavio prošlog ljeta kako Ronaldo dolazi u Torino.

Napisao je: “Otkrio sam kako je Pep Guardiola već postigao usmeni četverogodišnji dogovor sa Juventusom. Saznao sam to od iste osobe koja mi je rekla kako Ronaldo dolazi u Juventus.”

Ronaldo ne bi imao ništa protiv njegovog dolaska, ako je vjerovati madridskim novinama Marca. U izvješću piše: “Cristiano Ronaldo ne bi imao ništa protiv dolaska Pepa Guardiole, koji bi izvukao najbolje iz njega i Paula Dybale.”

Ronaldo je ‘Staru damu’ ove sezone odveo do nove titule prvaka Serije A, te talijanskog Superkupa, ali nije ih uspio odvesti i do titule u Ligi prvaka, gdje ih je u četvrtfinalu izbacio nizozemski velikan Ajax.

Ipak, Guardiola je negirao ove špekulacije, izjavivši: “Ne razumijem zašto svi povjeruju nekome tko objavi tako nešto na društvenim mrežama, a ne provjere informaciju, odnosno ne nazovu klub ili mog agenta. Imam još dvije godine ugovora i nema šanse da odem, osim ukoliko dobijem otkaz. Ne odlazim u Juventus naredne dvije sezone.”

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!