NaslovnicaVijestiCristiano se oglasio nakon još jednog pozitivnog testa na COVID-19

Cristiano se oglasio nakon još jednog pozitivnog testa na COVID-19

Cristiano Ronaldo oglasio se iz Torina nakon još jednog pozitivnog testa na koronavirus, zbog čega neće moći pomoći svom timu u duelu Lige prvaka protiv Barcelone.

Cristiano Ronaldo je i dalje pozitivan na koronavirus, a Portugalac se još jednom javio iz svog doma u Torinu putem društvenih mreža kako bi navijačima poručio da se dobro osjeća.

Cristiano Ronaldo se koronavirusom zarazio u domovini dok je bio sa reprezentacijom Portugala. On je došao iz Portugala u Italiju, što je također podiglo dosta prašine na Apeninima, a sada je na još jednom ponovljenom testiranju pozitivan na koronavirus. Ipak Ronaldo se dobro osjeća, trenira i ne pati od posljedica zaraze COVID-19.

“Osjećam se dobro i zdrav sam! Naprijed Juve!”, napisao je Ronaldo, a u komentaru je dodao svoje mišljenje o testiranju na virus.

“PCR je sr*nje”, dodao je Cristiano.

On neće igrati protiv Barcelone u srijedu u okviru Lige prvaka, a Portugalac je baš žurio da uđe u Italiju kako bi bio u karantinu taman toliko da može da pred duel sa Barcelonom iz istog izađe.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!