NaslovnicaVijestiCrvenoj Zvezdi ponuđen igrač koji je u bliskoj prošlosti bio osvajač Serie...

Crvenoj Zvezdi ponuđen igrač koji je u bliskoj prošlosti bio osvajač Serie A i koji bi digao renome kluba!

Novi igrači stalno se povezuju s Crvenom zvezdom. Čak i oni koji u ovaj klub zapravo ne pripadaju. Jedan od takvih je i bivši talijanski prvak s Juventusom i proslavljeni igrač reprezentacije Čilea.

Kako Crvenu zvezdu vodi Dejan Stanković koji naravno od svih liga najbolje poznaje Serie A, u vezu s Crvenom Zvezdom od nedavno se počelo dovoditi nekoliko igrača s bogatim iskustvom igranja u najjačoj italijanskoj ligi.

Jedan od njih je i reprezentativac Čilea Mauricio Isla. Srbijanski mediji prenose da je 32-godišnjem nogometašu, koji može igrati na defanzivnom bočnom položaju, ali također i u veznoj liniji, ponuđen beogradski klub. Posljednje dvije godine Crvena zvezda je poznata po tome što izuzetno dobro plaća strance, čak i na razini mnogo jačih liga od srpske.

Isla je nedavno završio epizodu u Fenerbahčeu, gdje je igrao od 2017. Ima 32 godine i čini se prilično nerealna meta za Zvezdu. Bivši nogometaš Udinesea, Juventusa, QPR-a, Marseillea i Cagliarija izgradio je ugled u najjačim europskim ligama i upisao je čak 115 utakmica u dresu reprezentacije (bio je dvaput prvak Južne Amerike), što je renome koji ga još uvijek lako može odvesti u jače lige od Srbije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!