NaslovnicaVijestiCRYSTAL PALACE KUPUJE U CHELSEAJU: Dvije zaboravljene zvijezde na meti Roy Hodgsona!

CRYSTAL PALACE KUPUJE U CHELSEAJU: Dvije zaboravljene zvijezde na meti Roy Hodgsona!

Crystal Palace je navodno zainteresiran za potencijalne transfere za Chelsaejev duo Oliviera Girouda i Michyja Batshuayija.

CRYSTAL PALACE KUPUJE

Crystal Palace je snažno započeo sezonu i trenutno se nalaze na šestoj poziciji u Premier ligi, iako su do sada postigli samo osam golova u devet utakmica.

To je manje nego bilo koja druga momčad na prvih 13 mjseca na tabeli, tako da ima smisla da Palace želi da se pojača u siječnju.

Prema pisanju Team Talka, Roy Hodgson želi Girouda i Batshuayija, a niti jedan od njih trenutno ne igra mnogo u Chelseaju.

Giroud je do sada ove sezone odigrao samo tri ligaške utakmice za Plavce i bez sumnje će biti željan igranja kako bi pojačao nade da će nastaviti igrati u reprezentaciji Francuske idućeg ljeta na Euru 2020.

Batshuayi je u međuvremenu proveo dio prošle sezone na posudbi na Selhurst Parku, postigavši šest golova u 13 utakmica i pokazao se da bi mogao biti korisna opcija za povratak u klub.

Menadžer Chelseaja Frank Lampard će najvjerojatnije i dalje koristiti Tammy Abrahama kao svog prvog napadača, ali također bi mogao zadržati barem jednog od ovog dua kojeg želi Palace, čisto kao rezervnu opciju.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!