NaslovnicaVijestiČudo od djeteta za kojeg je Barcelona izdvojila 40 milijuna eura teško...

Čudo od djeteta za kojeg je Barcelona izdvojila 40 milijuna eura teško je ozlijeđen

Vitor Roque, mladi brazilski senzacionalni igrač, izvanredno igra za Athletico Paranaense. On će ostati napadač u klubu do kraja sezone jer je već sve dogovoreno i potpisano za njegov prelazak u Barcelonu idućeg ljeta.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Također je poznato da će doći uz odštetu od 40 milijuna eura, dvije godine nakon što ga je Athletico dovelo iz Cruzeira za 5 milijuna eura odmah nakon njegovog 17. rođendana.

Roque je ovu sezonu odigrao izvanredno. U 41 utakmici postigao je 20 golova i asistirao u 8 slučajeva. No, u posljednjem susretu, protiv Internacionala, doživio je tešku ozljedu već u 11. minuti. Suparnički branič Nico Hernandez pokosio ga je opasnim startom i zbog toga dobio žuti karton.

Brazilski mediji izvještavaju da će mu biti potrebno dugotrajno vrijeme za oporavak.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!