NaslovnicaVijestiDA LI JE MOGUĆE: Dvije zvijezde Manchester Uniteda se kladile na Mourinhov...

DA LI JE MOGUĆE: Dvije zvijezde Manchester Uniteda se kladile na Mourinhov otkaz!

Prema pisanju engleskih medija, jedna od najvećih zvijezda Manchester Uniteda Alexis Sanchez imao je privatnu okladu sa suigračem Marcosom Rojom oko toga kako će Jose Mourinho dobiti otkaz na klupi njihovog tima.

Sanchez se kladio na Mourinhov otkaz

Mourinhov period na Old Traffordu je završen u utorak, kada mu je izvršni potpredsjednik kluba Ed Woodward odlučio uručiti otkaz nakon sastanka sa vlasnicima, te igračima kluba. Iako su glavni razlog njegovog odlaska loši rezultati od početka nove sezone, dodatni problem mu je predstavljao i jako loš odnos sa većinom prvotimaca, a prije svih sa Paulom Pogbom i Alexisom Sanchezom, koji u posljednjih nekoliko tjedana prije odlaska Portugalca nisu uopće ni igrali.

Sanchez je postao najplaćeniji igrač kluba kada je stigao na Old Trafford početkom godine iz Arsenala, ali je navodno bio jako nezadovoljan svojom minutažom i načina na koji ga je Mourinho tretirao, toliko da je bio spreman čak i napustiti klub ove zime.

Međutim, do toga sada najvjerovatnije neće doći, a kako otkrivaju novine The Sun, 30-godišnjak je toliko bio sretan zbog njegovog odlaska, da je u grupnom razgovoru sa suigračima na whatsapp-u Marcosu Roju nakon otkaza napisao: ‘Rekao sam ti! Strpljenje se isplati. Rojo, duguješ mi 20 tisuća funti.”

On je trenutno u Čileu gdje se oporavlja od povrede, a na teren se neće vraćati do početka sljedeće godine. Kao Mourinhova zamjena na klupu ‘Crvenih vragova’ stigao je bivši legendarni napadač kluba Ole Gunnar Solskjaer, koji u subotu na utakmici protiv Cardiffa neće moći računati također ni na Romelua Lukakua, koji je dobio nekoliko dana odmora.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!