NaslovnicaVijestiDA LI JE OVO MOGUĆE? Neymar ponovo tuži Barcelonu, i to zbog...

DA LI JE OVO MOGUĆE? Neymar ponovo tuži Barcelonu, i to zbog nevjerovatnog razloga!

Zvijezda i napadač Paris Saint-Germaina Neymar pokrenuo je novu tužbu protiv svog bivšeg kluba Barcelone kojom zahtijeva da mu se isplati oko tri miliona eura plate koju nije dobio, objavili su brojni mediji.

Neymar ponovo tuži Barcelonu

Španjolske novine El Mundo Deportivo su prije nekoliko dana izvjestile kako Brazilac tuži katalonskog giganta kako bi dobio 3,2 miliona eura plate za mjesec juli 2017. godine, a tužba je navodno pokrenuta prije nekoliko tjedana.

U izvješću piše kako on tvrdi da mu je klub odbio isplatiti platu za posljednji mjesec koji je proveo na Camp Nouu, prije nego što je otišao u Paris Saint-Germain za rekordnih 222 miliona eura u ljeto 2017. godine. Također se navodi kako 27-godišnjak smatra da je razlog zbog kojeg mu to nije isplaćeno taj što je tražio bonus za produženje ugovora, kojeg je produžio nešto manje od godinu dana ranije.

Brazilac je već ranije tužio klub, kada je zahtijevao isplatu od 64,4 miliona eura, što su mu čelnici kluba obećali 2016. godine kada je potpisao novi ugovor do 2021. godine. Sud u Barceloni je saslušao obje strane u septembru ove godine, ali još nije donio konačnu presudu.

Iz Barcelone su potvrdili kako su mu platili prvu trećinu u iznosu od 20,75 miliona eura prije nego što je otišao u Paris Saint-Germain, ali mu nisu platili ostatak. Neymar je nakon toga pokrenuo tužbu kako bi dobio i ostatak novca, ali su iz Barce pokrenuli protivtužbu kojom zahtijevaju da on vrati i tih 20,75 miliona eura koliko mu je već isplaćeno.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!