NaslovnicaVijestiDA LI MU PRIJETI OTKAZ? Evo što je Sarri rekao nakon sramotnog...

DA LI MU PRIJETI OTKAZ? Evo što je Sarri rekao nakon sramotnog poraza protiv Cityja!

Trener Chelseaja Maurizio Sarri odbio je komentarisati da li bi ga jučerašnji sramotan poraz protiv Manchester Cityja na Etihadu, kada je rezultat glasio 6-0, mogao koštati otkaza, ali i dodao kako je jako zabrinut za svoj tim.

Manchester City osramotio Chelsea

Plavci su sa Etihada ispraćeni hat-trickom Sergija Aguera, te golovima Raheema Sterlinga i Ilkaya Gundogana, a odmah nakon utakmice pojavile su se špekulacije oko Sarrijeve budućnosti na klupi londonskog kluba.

Talijanski stručnjak je na pitanje u vezi toga kratko odgovorio da ne zna da li će o svemu razgovarati sa upravom kluba. Naime, na pitanje da li se boji mogućeg otkaza, Sarri je rekao: “Ne znam, morate pitati klub. Zabrinut sam za svoj tim i njihov nastup, a moj posao je uvijek u opasnosti. Morat ćete pitati klub.”

Bivši trener Napolija je dodao kako je iznenađen što je njegov tim primio toliko golova, s obzirom da su se jako dobro pripremali proteklog tjedna. Rekao je: “Osjećao sam kako smo se dobro pripremili proteklog tjedna. Svi su trenirali dobro i sastanci su dobro prošli. Gol nakon već tri minute nam je jako otežao stvari protiv ovakvog protivnika, koji je igrao fantastičan nogomet. Bili smo motivirani, ali nismo uspjeli ostati fokusirani i reagirati na vrijeme. Moram analizirati cijelu utakmicu i vidjeti što se dogodilo. Možda nismo imali ni sreće, ali morali smo se prilagoditi. Prije svega, želim vidjeti sam što se dogodilo i onda donijeti određene odluke.”

S druge strane, Pep Guardiola, čiji tim je slavio u tri utakmice u sedam dana, rekao je: “Nevjerovatan tjedan, nevjerovatna utakmica. Imali smo sreće što smo postigli tri gola iz prve četiri prilike. Nakon što smo poveli 3-0 bili su mnogo bolji od nas, a vjerujem da im nije bilo lako nakon što smo postigli peti gol. Jako sam zadovoljan rezultatom, s obzirom da smo ranije igrali protiv Arsenala, Evertona, te imali nekoliko dana za oporavak.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!