NaslovnicaVijestiDa li se veliki maestro Andrea Pirlo vraća u Juventus?!

Da li se veliki maestro Andrea Pirlo vraća u Juventus?!

Juventus iz Torina ponudio je posao nogometašu koji je započeo put velikoj dominaciji Stare dame u talijanskom prvenstvu. Pirlo trenutno radi kao profesionalni komentator na televiziji Sky.

Pirlo nije nešto

Juventus je poznat kao klub koji zna voditi brigu o svojim legendarnim nogometašima (izuzev Del Piera) a svakako Andrea Pirlo ne može biti zaboravljen u tom segmentu, jer je upravo on napisao jedno od najvećih poglavlja u svojoj karijeri u dresu Juventusa.

MOURINHO OTKRIO: Evo zašto je Ramos laktom udario Messija na El Clasicu!

Pirlo je nakratko igrao u SAD-u za New York nakon što mu je istekao ugoovr sa Juventusom, a trenutno je zaposlen kao profesionalni komentator za Sky Italia, što bi mogao biti njegov posljednji korak prije povratka u nogometnu “praksu”.

Corriere della Sera izvještava da je Juventus Pirlu, koji je već završio trenerski ispit, ponudio trenersku stolicu momčadi do 23 godine, koja trenutno igra u Serie C. Trenutno, Juventusov rezervni tim predvodi Mauro Zironcelli, ali Juventus nije zadovoljan sa njegovim radom u rezrevnom timu Stare dame,  jer je evidentno da ekipa neće uspjeti izboriti plasman u viši rang ove sezone.

Andrea Pirlo je u svoje vrijeme slovio kao jedan od najinteligentnijih nogometaša na svijetu, te je samo pitanje vremena kada će svoje znanje i karizmu prenijeti i na trenerski posao.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!