NaslovnicaVijestiDalić o Modriću: Zaslužio je, njih dvojicu neću komentirati!

Dalić o Modriću: Zaslužio je, njih dvojicu neću komentirati!

Zlatko Dalić prokomentirao je ogromni uspjeh Luke Modrića, kojem je na svečanosti u Parizu dodijeljena Zlatna lopta (Ballon d’Or) za najboljeg nogometaša svijeta.

Luka Modrić je najbolji nogometaš svijeta i u izboru France Footballa, francuskog časopisa koji dodjeljuje najprestižniju individualnu nagradu u nogometu.

Modrić je prekinuo desetogodišnju dominaciju Lionela Messija i Cristiana Ronalda, koji je u ovom izboru završio odmah iza kapetana hrvatske reprezentacije. Baš kao što je bio slučaj i na dodjeli FIFA-ine nagrade The Best, Cristiano Ronaldo i Lionel Messi nisu se pojavili na Zlatne lopte (Ballon d’Or).

Upitan o nedolasku Cristiana Ronalda i Lionela Messija na svečanu ceremoniju u Parizu, Dalić je rekao:

“Neću to komentirati. Najvažniji je nama naš Luka Modrić, naš kapetan. Zbog njega je Hrvatska ponovno u središtu pozornosti sportskog svijeta i želimo i dalje na najbolji način promovirati našu zemlju. Čuo sam se s Lukom dan prije dodjele nagrade, ali čut ćemo se svakako i danas. Želim mu i ovako osobno čestitati i poželjeti mu sreće i zdravlja i dalje. Svi želimo da ovo ponovi i sljedeće godine”.

Modrić se zahvalio Daliću nakon što mu je uručena Zlatna lopta, a hrvatski izbornik rekao je kako mu to posebno imponuje.

“Meni je to velika čast. Luka je i prije osvajao trofeje s Realom. Ove godine se poklopilo da je reprezentacija bila druga u svijetu, a da je s Realom osvojio Ligu prvaka treći put zaredom. Znači, kompletna sezona u klupskom i reprezentativnom nogometu odrađena je na najvišem nivou. To mu je donijelo tu zasluženu Zlatnu loptu. No, svi igrači reprezentacije zaslužuju priznanje, ovaj trofej je i njihova zasluga. Cijela reprezentacija i svi igrači imaju udio u tome, ali Luka se izdvojio kao pojedinac i svaka mu čast”, zaključio je Zlatko Dalić.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!