NaslovnicaVijestiDani Alves našao se u dodatnim problemima: Nagomilao dugove i bit će...

Dani Alves našao se u dodatnim problemima: Nagomilao dugove i bit će mu zaplijenjena imovina

Brazilski nogometaš Dani Alves našao se u dodatnim problemima nakon što je u svojim kompanijama nagomilao dugove od 2,25 milijuna eura. Osim toga, njegova dva restorana u Barceloni, ​​Boteco Fogo i Alquimia Fogo, dobili su naloge za zapljenu od općine Barcelona.

Od šest tvrtki u Alvesovom vlasništvu samo su dvije ostale aktivne, Cedro Esport i Bahìa Ilheus Inmobiliaria: ostale su zatvorene između 2019. i 2021. Što se tiče njegovih nekretnina, već u ožujku njegov stan od preko 60 kvadratnih metara u Kataloniji je zaplijenjen.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ista mjera čeka se i za 50 posto farme od oko 600 kvadratnih metara u Esplugues de Llobregat. Njegova bivša supruga Dinorah Santa Ana vlasnica je ostalih 50 posto imovine. Kada se cijeloj situaciji pridoda i odšteta od 4,5 milijuna eura koju traži njegov bivši klub Pumas, jasno je da je pred Alvesom najteže razdoblje u životu.

Podsjećamo, Alvesa je optužila djevojka koja je bila s njim 30. prosinca u noćnom klubu, a koja je policiji u svom iskazu rekla da ju je Brazilac odveo u WC, zaključao i seksualno napastvovao.

Ako bude proglašen krivim, Alvesu prijeti zatvorska kazna od 4 do 12 godina.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!