NaslovnicaVijestiDani Alves proveo i drugu noć u zatvoru, dao tri potpuno različita...

Dani Alves proveo i drugu noć u zatvoru, dao tri potpuno različita iskaza u slučaju silovanja

Legendarni brazilski nogometaš Dani Alves proveo je drugu noć zaredom u zatvoru u Barceloni nakon odluke suda kojom mu je određen pritvor zbog optužbi za silovanje.

Alvesa je optužila djevojka koja je bila s njim 30. prosinca u noćnom klubu, a koja je policiji ispričala da ju je Brazilac odveo u WC, tamo zaključao i seksualno napastvovao. Španjolski mediji prenose da je Alves u kratkom roku tri puta promijenio iskaz o ovom slučaju.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

Prvo je rekao da žrtvu uopće ne poznaje, zatim da je samo razgovarao s njom, a potom je iznio konačnu verziju, nakon što su kamere snimile kako odvodi djevojku u WC. Tada je policiji rekao da je djevojka pristala ići s njim te da je nije tjerao na spolni odnos.

Alves će do daljnjega ostati u pritvoru zbog velike količine dokaza koji postoje protiv njega, ali i zbog činjenice da bi vrijeme na slobodi iskoristio za bijeg iz zemlje u neku od zemalja koje nemaju zakon o izručenju.

Njegov klub Pumas iz Meksika objavio je da je raskinuo ugovor s Brazilcem upravo zbog slučaja u koji je upleten.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!