NaslovnicaVijestiDani Alves proveo i drugu noć u zatvoru, dao tri potpuno različita...

Dani Alves proveo i drugu noć u zatvoru, dao tri potpuno različita iskaza u slučaju silovanja

Legendarni brazilski nogometaš Dani Alves proveo je drugu noć zaredom u zatvoru u Barceloni nakon odluke suda kojom mu je određen pritvor zbog optužbi za silovanje.

Alvesa je optužila djevojka koja je bila s njim 30. prosinca u noćnom klubu, a koja je policiji ispričala da ju je Brazilac odveo u WC, tamo zaključao i seksualno napastvovao. Španjolski mediji prenose da je Alves u kratkom roku tri puta promijenio iskaz o ovom slučaju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prvo je rekao da žrtvu uopće ne poznaje, zatim da je samo razgovarao s njom, a potom je iznio konačnu verziju, nakon što su kamere snimile kako odvodi djevojku u WC. Tada je policiji rekao da je djevojka pristala ići s njim te da je nije tjerao na spolni odnos.

Alves će do daljnjega ostati u pritvoru zbog velike količine dokaza koji postoje protiv njega, ali i zbog činjenice da bi vrijeme na slobodi iskoristio za bijeg iz zemlje u neku od zemalja koje nemaju zakon o izručenju.

Njegov klub Pumas iz Meksika objavio je da je raskinuo ugovor s Brazilcem upravo zbog slučaja u koji je upleten.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!