NaslovnicaVijestiDani Olmo: Otvaranje prvenstva s Hrvatskom za mene će biti posebno

Dani Olmo: Otvaranje prvenstva s Hrvatskom za mene će biti posebno

Španjolski nogometni reprezentativac Dani Olmo očekuje zahtjevnu utakmicu protiv Hrvatske na početku Europskog prvenstva u Njemačkoj, te izražava nadu za osvajanjem pobjedničkog trofeja.

Olmo, koji je bio član zagrebačkog Dinama od ljeta 2014. do siječnja 2020. godine, dvaput je igrao protiv Hrvatske. Španjolska je u osmini finala Europskog prvenstva 2021. pobijedila na produžetke, a prije godinu dana i na jedanaesterce u finalu Lige nacija. “Uvijek nam je bilo teško”, napomenuo je Olmo. Za jedanaest dana očekuje ga još jedan susret s ekipom koju predvodi Luka Modrić.

“Otvaranje prvenstva s Hrvatskom za mene će biti posebno jer se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, gdje sam s Leipzigom osvojio dva kupa. Nema boljeg načina za početak”, dodao je igrač njemačkog prvoligaša RB Leipziga.

U skupini B još su Italija i Albanija. “Poznajemo te suparnike. Igrali smo s Italijom na prošlom Europskom prvenstvu i u Ligi nacija. S Albanijom smo se susreli nedavno u Barceloni”, rekao je.

Olmo je zabio gol u 90. minuti za pobjedu od 2-1 u toj prijateljskoj utakmici s Albanijom u ožujku 2022.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!