NaslovnicaVijestiDe Bruyne nema dilemu, zvijezda Redsa je broj 1 ove sezone!

De Bruyne nema dilemu, zvijezda Redsa je broj 1 ove sezone!

Sezona u Premier ligi zaustavljena je prije mjesec i po dana, a Liverpool bi sada već uveliko slavio naslov prvaka, da pandemija koronavirusa nije zaustavila nogomet na Otoku.

Dosadašnji tok sezone obilježila je gotovo nestvarna dominacija mašinerije Jurgena Kloppa, a u trenutku prekida prvenstva Redsi su imali čak 25 bodova više od drugoplasiranog Cityja, sa omjerom 27 1 1 i gol-razlikom 66:21.

Da sezona nije zaustavljena, sada bi bilo vrijeme dodele nagrada najboljima u Premier ligi. Kevin de Bruyne nema dilemu ko bi mogao da dobije nagradu za najboljeg igrača sezone.

U intervjuu za BT Sport, Kevin de Bruyne rekao je da nema dilemu ko bi trebalo da bude najbolji igrač sezone u Premier ligi. Da se pita samo igrač Manchester Cityja, to bi bio Sadio Mane.

Senegalski napadač ove sezone u Premier ligi postigao je 14 golova i upisao 7 asistencija, a po mnogima je bio možda i najvažnija karika dominacije tima sa Anfielda.

“On je bio kompletan igrač za Liverpool ove sezone, dao je sve. Bio je izuzetno važan za tim. Da moram da izaberem nekoga to bi bio Mane”, rekao je De Bruyne.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!