NaslovnicaVijestiDe Jong: U Barci je haos, ne mogu pričati sa Messijem

De Jong: U Barci je haos, ne mogu pričati sa Messijem

Reprezentativac Nizozemske i nogometaš Barcelone Frenkie de Jong nalazi se na pripremama reprezentacije uoči predstojećih duela u Ligi nacija, ali novinare su više zanimala aktualna dešavanja u Barceloni, odnosno situacija sa Lionelom Messijem.

Odlazak Lea Messija goruća je tema nogometne javnosti u posljednje vrijeme, a novinari su upitali De Jonga da li je u kontaktu sa Argentincem.

“Haos je prisutan (u Barceloni), puno se toga događa. Nisam pričao s Messijem o svemu tome, stoga ne znam baš kako stvari stoje” rekao je Frenkie de Jong.

“Ako Messi stvarno želi otići, bit će to težak udarac za momčad i klub. Vidjet ću što će se dogoditi s trenutnom situacijom nakon što mi obaveze u reprezentaciji budu gotove i imat ću mogućnost povratka.”

“Da, Messi je i dalje u našoj WhatsApp grupi (smijeh). Nisam ga zvao. Uostalom, puno ljudi želi znati kako mu je i što će uraditi. Nisam ja toliko dobar s njim da bih ga svakodnevno zvao i ispitivao o njegovim osobnim stvarima.”

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!