NaslovnicaVijestiDE LIGT OSTAO ŠOKIRAN: Evo što ga je Ronaldo pitao nakon finala...

DE LIGT OSTAO ŠOKIRAN: Evo što ga je Ronaldo pitao nakon finala Lige nacija!

Unatoč tome što je u nedelju vodio Portugal do uspjeha u Ligi nacija, Cristiano Ronaldo je naizgled imao na umu planove za transfer Juventusa.

DE LIGT OSTAO

Portugal je u nedelju osigurao pobjedu nad Nizozemskom kako bi osovjio Ligu nacija nakon što su pobijedili i Švicarsku u polufinalu sredinom tjedna, a zauzvrat su uživali u proslavi u Portu, jer su dodali još jedan trofej svojoj kolekciji nakon pobjede na Euru 2016.

Međutim, Ronaldo se usredotočio na moguće Juventusovo pojačanje ovog ljeta, nakon što je De Ligt otkrio da ga je 34-godišnjak u šali pitao seli li se u Torino zbog tekućih špekulacija oko njegove budućnosti.

“Dolaziš li u Torino?”, nasmijao se De Ligt nakon što je otkrio što mu je Ronaldo rekao nakon utkamice. “U početku nisam razumio. Malo me iznenadilo, ostavilo me u šoku, pa sam se nasmijao. Ali nisam ništa odgovorio.”

“Sada me to ne zanima. Transferni rok se još nije otvorio, pa ću prvo na odmor i odmoriti se. Onda ću vidjeti.”

Kako je naveo The Mirror, nekoliko europskih divova je zainteresirano za nizozemskog igrača, a Manchester United, Liverpool, Barcelona i PSG su ekipe koje su definitivno zagrijane za njega.

To nas ne čudi, s obzirom na utjecaj koji je 19-godišnjak imao za klub i zelmu u protekloj sezoni, što je dovelo do 55 nastupa za Ajax koji ih je doveo do dvostruke krune u domaćim natjecanjima i polufinala Lige prvaka.

On već ima i 16 utakmica za Nizozemsku, tako da nema sumnje da ima veliku budućnost za klub i zemlju.

Ronaldo ga očigledno želi sa sobom u Torinu, to jest Juventusu, ali iako je Calciomercato prethodno povezao prvake Serie A sa ovim transferom, ostaje da se vidi može li Juventus što učiniti.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!