NaslovnicaVijestiDE LIGT PRIZNAO: Evo s koje dvije zvijezde Barcelone bi želio igrati!

DE LIGT PRIZNAO: Evo s koje dvije zvijezde Barcelone bi želio igrati!

Jedan od najtalentiranijih mladih igrača svijeta Matthijs de Ligt danas je dao zanimljiv intervju u kojem je priznao kako bi volio zaigrati sa dvije zvijezde Barcelone, ali je i dodao kako još nije pristao na dolazak u redove španjolskog prvaka.

De Ligt želi igrati sa Messijem

19-godišnjak je imao nevjerovatnu sezonu u dresu Ajaxa, kojeg je kao kapiten odveo do prve trostruke domaće krune u posljednjih 17 godina, a već neko vrijeme se povezuje sa odlaskom u najveće europske velikane.

Manchester United mu je navodno ponudio čak 350,000 funti tjedno, po kojima bi postao najplaćeniji tinejdžer u povijesti nogometa, ali interes pokazuju još mnogi klubovi. Iako je Barca favorit za njegovo dovođenje, Nizozemac nije oduševljen ponudom Katalonaca, a dobio je i ponudu Paris Saint-Germaina.

I dok je De Ligt odbio priznati koji od navedenih klubova će odabrati, izjavio je kako bi uživao igrati uz Messija i bliskog prijatelja De Jonga, koji je na Camp Nou stigao za 75 miliona eura. Na pitanje o konkurenciji na njegovoj poziciji u Barceloni, De Ligt je u intervjuu za Mundo Deportivo rekao: “Barcelona ima sjajne defanzivce i logično je da postoji konkurencija, ali to nije nešto što me plaši. Naravno da bi bilo lijepo igrati sa De Jongom i Messijem, ali moram vidjeti što je najbolje za mene.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!