NaslovnicaVijestiDEMBELE PORUČIO DA ŽELI OTIĆI: Čelnici Barcelone već odlučili tko će doći...

DEMBELE PORUČIO DA ŽELI OTIĆI: Čelnici Barcelone već odlučili tko će doći kao njegova zamjena!

Jedna od najvećih zvijezda Barcelone Ousmane Dembele u posljednjih nekoliko tjedana je u središtu medijske pozornosti zbog svog lošeg ponašanja izvan terena. Naime, on navodno često kasni na treninge, a nedavno je propustio cijeli trening zbog toga što je igrao video igre do kasno u noć. Zbog toga mu je trener tima Ernesto Valverde odlučio smanjiti minutažu. Francuski reprezentativac je odigrao samo 11 minuta protiv Atletico Madrida u subotu, ali je ipak uspio postići gol za izjednačenje.

Barcelona nudi Dembelea za Neymara

Valverde je nakon te utakmice izjavio: “Dembele ima nešto što ostali nemaju, a to je samopozdanje, dobar udarac sa obje noge, karakter i talent. On nam nudi puno toga, sjajan je igrač i ima veliki potencijal. Istina je da nije bio pozvan za prošlu utakmicu, ali očekujemo mnogo od njega jer je veliki talent.”

Ipak, postoji velika šansa da se 21-godišnjak neće još zadugo zadržati na Camp Nou. Naime, Goal je danas objavio špekulaciju kako je on lično zatražio od čelnika kluba da ga prodaju već u predstojećem zimskom prelaznom roku, a oni navodno ne bi imali ništa protiv tog zahtjeva. U izvješću također piše kako u katalonskom gigantu već planiraju ponuditi Dembelea Paris Saint-Germainu uz dodatnu naknadu kako bi u klub vratili Neymara.

Brazilac se u posljednje vrijeme povezuje sa mogućim povratkom u Blaugranu, a Dembele bi mogao biti ključni dio tog transfera. Iako je pred Dembeleom zasigurno sjajna karijera, s obzirom da ima tek 21 godinu, u Barci ne žele više trpiti njegovo ponašanje i nezalaganje na treninzima. Pored toga, nije toliko ni impresionirao svojim nastupima u La Ligi, s obzirom da je na ukupno 39 utakmica postigao tek 11 golova.

S druge strane, iako je i sam često bio kritikovan zbog ponašanja, Neymar je trenutno na vrhuncu svoje karijere, te je imao daleko bolji učinak od Dembelea u svojim počecima u Barceloni. Na ukupno 186 nastupa u četiri sezone, koliko je proveo u klubu u periodu između 2013. i 2017. godine, on je postigao čak 105 golova.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!