NaslovnicaVijestiDidier Drogba otkrio kakve mu je poruke slao Mohamed Salah kada su...

Didier Drogba otkrio kakve mu je poruke slao Mohamed Salah kada su bili u Chelseaju

Navijači Chelseaja mora da se hvataju za glavu i pitaju kako je njihov klub dopustio Mohamed Salahu da prođe kroz mrežu na Stamford Bridgeu.

Didier Drogba otkrio

Jose Mourinho je poptisao egipatskog krilnog napadača iz FC Basela u siječnju 2014. godine, uvjerivši Plavce da plate 11 milijuna funti za njegove usluge, ali nikada mu nisu dali pravu šansu.

Salah je napravio 11 nastupa tijekom druge polovine sezone 2013/14, a sljedeće osam više.

Također je bio posuđen Fiorentini tijekom sezone 2014/15, ali unatoč tome što je postigao devet golova u 25 utakmica, nije uvjerio Mourinha na kvalitetu i bio je posuđen Romi početkom sezone 2015/16.

Salah je impresionirao na posudbi u Romi, ali Chelsea ga nije zadržao i isporučio ga je talijanskom klubu u stalnom dogovoru u kolovozu 2016. godine.

[su_bonus]

Manje od 12 mjeseci kasnije, Salah se vratio u engleski nogomet sa Liverpoolom i bio je zaista fenomenalan otkako je došao na Anfield.

25-godišnjak je postigao veličanstvenih 19 golova u 24 susreta za Redse ove sezone i bit će ozbiljan kandidat za PFA Premier ligaškog igrača godine ako nastavi do kraja sezone.

Salah je u ponedjeljak proglašen BBC-ovim afričkim nogometašem godine za 2017., a njegov bivši suigrač iz Chelseaja, Didier Drogba, otkrio je poruke koje su njih dvojica razmjenjivali kada je Salah imao vrlo nisko samopouzdanje.

“Bilo je vremena kada mi je slao poruke: ‘Ne postižem golove, ne znam zašto’, izjavio je Drogba za BBC Sport.

“Rekao sam mu: ‘To je samo pitanje vremena i samopouzdanja.'”

Kako je lijepo što je Drogba bio tu za Salaha kada mu je trebala pomoć. I njegov odgovor je bio savršen.

[su_bet365_100_bonus]

“Kada imate samopouzdanje, sve se može dogoditi i sada možete vidjeti kako postiže golove”, nastavio je Drogba.

“Vidio sam kako se poboljšavao tijekom godina, morao je otići u Italiju kako bi nastupao tamo i vratio se zatim u Englesku i pokazao da je on igrač u kojeg smo uvijek vjerovali da jest.”

“Ono što je učinio sa reprezentacijom, kao i sposobnost kvalificiranja zemlje u teškoj utakmici, mislim da on to zaslužuje.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!