NaslovnicaVijestiDidier Drogba: Ukoliko želi postati najbolji, on mora doći u Chelsea!

Didier Drogba: Ukoliko želi postati najbolji, on mora doći u Chelsea!

Legendarni napadač Chelseaja Didier Drogba vjeruje da bi potencijalni povratak na Stamford Bridge bio odlična opcija za zvijezdu Evertona Romelua Lukakua.

Drogba poručio Lukakuu da se vrati u Chelsea

Lukaku je nedavno otkrio da neće produžiti ugovor sa ‘karamelama’, a špekulacije o njegovoj budućnosti koje se pojavljuju iz dana u dan nisu ga omele, te je belgijski reprezentativac u sjajnoj formi u posljednjih nekoliko mjeseci.

23-godišnjak je postigao dva gola u pobjedi Evertona protiv Leicester Cityja rezultatom 4-2 prošle sedmice, te je trenutno vodeći strijelac sa 23 postignuta gola u Premier ligi, četiri više od drugoplasiranog Harryja Kanea.

Međutim, gotovo je sigurno da sljedeće sezone neće igrati u Evertonu, a povezivan je sa mnoštvom klubova, uključujući i bivši klub Chelsea, kao i Manchester United.

On je na Stamford Bridge stigao 2011. godine iz belgijskog Anderlechta, ali je odmah po dolasku išao na posudbe u West Bromwich Albion i Everton, da bi na kraju Everton u potpunosti otkupio njegov ugovor.

“Ukoliko želi postati najbolji, on mora doći u Chelsea”, rekao je Drogba za Sky Sports.

“On već poznaje tu ‘kuću’ i mislim da ima želju da pokaže da može biti uspješan u Chelseaju. On stvarno radi naporno kako bi postao najbolji.”

Everton je trenutno na sedmom mjestu u Premier ligi, te ima isti broj bodova kao i šestoplasirani Arsenal, ali je odigrao dvije utakmice više od ‘Topnika’.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!