NaslovnicaVijestiDiego Godin teška srca priznao: Ovo više nije pravi Atletico!

Diego Godin teška srca priznao: Ovo više nije pravi Atletico!

Kapetan Atletica iz Madrida Diego Godin priznaje da je Atletico upao u krizu te kako više nije krašen vrijednostima koje su mu bile toliko karakteristične u eri trenea Pabla Simeonea.

Atletico Madrid je prošao kroz jedan od najcrnjih tjedana u ovogodišnjoj sezoni. Isupstili su dva gola prednosti nad Juventusom sredinom tjedna i tako napustili Ligu prvaka, dok je u španjolskom prvenstvu nakon novog poraza ovoga puta od Athletica ispustio tri boda prednosti ispred gradskog rivala Real Madrida.

U oba meča Atletico je jako loše izgledao na terenu, što je također prepoznao Diego Godin, kapetan momčadi, koji je rekao jednu stvar koja je možda zabolila mnoge.

“Razočarani smo što to više nije Atletico na koji smo navikli proteklih godina. Nismo imali tu neku borbenost koja je uvijek bila tako tipična za nas. Mislim da naši navijači misle isto. Svako može izgubiti, gubili smo i prije, ali je sada gore jer smo izgubili na način koji za nas nikada nije bio prihvatljiv” rekao je Godin.

Da li su ovoj ekipi potrebne promjene u sastavu i osvježenje istog, jer evidentno je da su pojedini nogometaši zasićeni ili jednostavno u poznim igračkim godinama.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!