NaslovnicaVijestiDiego Simeone nagovijestio kako zvijezda tima odlazi sljedećeg ljeta

Diego Simeone nagovijestio kako zvijezda tima odlazi sljedećeg ljeta

Trener Atletico Madrida Diego Simeone započeo je špekulacije o budućnosti napadača svog tima Fernanda Torresa, nakon što je na pitanje novinara da li bi se trudio da ga zadrži u klubu odgovorio sa ‘ne’.

Fernando Torres odlazi iz Atletica

Torresu ugovor sa ‘Jorgandžijama’ ističe na kraju sezone, a u koliko je lošoj formi govori činjenica da je postigao samo dva gola u 16 nastupa u La Ligi ove sezone. On je također dobio i smanjenu minutažu od početka ove godine, kada se u klub vratio Diego Costa, te Simeone sada na raspolaganju ima njega, Costu, Griezmanna, Gameira i Angela Correu za poziciju napadača, te je za očekivati da će netko otići.

Na press konferenciji pred sutrašnju uzvratnu utakmicu u Europskoj ligi protiv Kopenhagena, novinari su upitali Simeonea da li bi se trudio zadržati i Fernanda Torresa u klubu, kao što to čini kada je u pitanju Antoine Griezmann, a argentinski stručnjak je kratko odgovorio ‘ne’.

Kasnije je u intervjuu za FOX objasnio svoju reakciju: “Pitanje je bilo kontroverzno, i da budem iskren, rekao sam ne jer razmišljam o timu, a pitanje nije bilo vezano za cijeli tim. Postoji jedna grupa ljudi (novinara) koji ne razmišljaju o timu, već samo o pojedincima. Razlika kod mene je ta što mislim na tim.”

[su_champions_league]

Zatim je ponovo u intervjuu na pitanje da li je ovo Torresova posljednja sezona u klubu rekao: “To mora biti odlučeno između kluba, Fernanda Torresa i trenera.”

Ipak, takav stav nije imao prošlog tjedna kada je pričao o budućnosti Antoinea Griezmanna, koji se već dugo vremena povezuje sa odlaskom u Manchester United i Barcelonu. On je tad izjavio: “Da sam navijač Atletica, učinio bih sve da ne izgubim Griezmanna.”

Što se tiče Fernanda Torresa, u slučaju da napusti klub i postane slobodan igrač, još uvijek nije poznato tko bi bio  zainteresovan za njegovo dovođenje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!