NaslovnicaVijestiDinamo dovodi novo pojačanje u napadu za 500.000 eura!

Dinamo dovodi novo pojačanje u napadu za 500.000 eura!

Izgleda da Dinamo Zagreb dovodi novo pojačanje. Naime, mediji u Bugarskoj javljaju kako će Dinamo dovesti Nigela Roberthu, koji ima 22 godine i igra u Levskom iz Sofije.

Dinamo dovodi novo pojačanje

Bugarski mediji također pišu da su pregovori u odmakloj fazi, te da su još preostali detalji da se dogovore do finalizacije transfera. Nizozemca će Dinamo platiti oko 500.000 eura, a u petak će on odigrati i svoju posljednju utakmicu za Levski.

Nakon toga se očekuje da krene u Zagreb, gdje bi trebao odraditi ljekarske preglede.

Nigel Robertha nastupa za reprezentaciju Curacaa, dok je prošao i omladinske kategorije Feyenoorda. Ovaj mladi napadač je igrao i za sve mlađe uzraste Nizozemske.

On je ove sezone za Levski odigrao 12 utakmica, gdje je postigao dva gola i tri asistencije.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!