NaslovnicaVijestiDINAMO NAGRAĐUJE SVOJE IGRAČE: Evo koliko će svaki igrač 'Modrih' dobiti po...

DINAMO NAGRAĐUJE SVOJE IGRAČE: Evo koliko će svaki igrač ‘Modrih’ dobiti po pobjedi ili osvojenom bodu u grupnoj fazi Lige prvaka!

Dinamo Zagreb večeras igra protiv Atalante u prvoj utakmici grupne faze Lige prvaka. Modri su kroz kvalifikacije osigurali svoje mjesto u ovom natjecanju, a u posljednjoj utakmici u kvalifikacijama su pobijedili Rosenborga.

DINAMO NAGRAĐUJE

Sada se nalaze u skupini C zajedno sa Manchester Cityjem, Shakhtarom i Atalantom, a večeras će kao što smo već spomenuli, igrati sa talijanskom ekipom koja gostuje na Maksimiru.

Momčad Dinamo Zagreba je već dobila bonuse za prolazak u grupnu fazu ovog natjecanja, a sada imaju priliku da zarade dodatne bonuse za svaki osvojeni bod u skupini, pišu hrvatski mediji.

Dinamo Zagreb – Atalanta: Najava prvog kola Lige prvaka – ‘Modri’ autsajderi na Maksimiru!

Igrači Dinama koji su bili važniji za klub u Ligi prvaka, to jest oni koji su više igrali su dobili po 120.000 eura, dok su ostali koji su manje igrali dobili nešto manje iznose.

A sada se navodi da će igrači Dinamo Zagreba dobiti po 50.000 eura za svaku pobjedu ‘Modrih’ u grupnoj fazi, dok će dobiti 30.000 eura za svaki bod koji osvoje u ovoj skupini.

S obzirom da se u Ligi prvaka za svaku pobjedu dobija 2.7 milijuna eura, a za svaki bod 900.000 eura, Dinamu neće biti teško da pokrije te troškove koje daju igračima u bonusima.

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Lige Prvaka!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!