NaslovnicaVijestiSTATISTIKA NE LAŽE: Dinamo Zagreb bi večeras mogao postati najgori tim u...

STATISTIKA NE LAŽE: Dinamo Zagreb bi večeras mogao postati najgori tim u povijesti Lige prvaka!

4. prosinca 2012. godine je Dinamo pred nekoliko tisuća gledatelja protiv Kijeva prekinuo niz od 11 poraza u Ligi prvaka.

STATISTIKA NE LAŽE

Junak te utakmice je bio Ivan Krstanović, koji je postigao gol iz penala u 94. minuti susreta na Maksimiru. Tom pobjedom je Dinamo izbjegao da bude najgori tim u povijesti Lige prvaka, rekord kojeg sa 12 poraza drži Anderlecht.

Crna serija je trajala više od dvije godine, a klub iz Bruxellesa je taj niz prekinuo 2005. godine, sa pobjedom protiv Real Betisa. Oni su u 12 poraza od Bayerna, Intera, Werdera, Valencije, Liverpoola, Chelseaja i Betisa primili čak 26 golova, dok su postigli samo četiri u tom procesu.

Večeras Dinamo igra protiv Atalante u prvoj utakmici grupne faze Lige prvaka i s obzirom da su gosti na Maksimiru favoriti, Dinamu prijeti izjednačavanje rekorda kojeg drži Anderlecht.

Dinamo Zagreb – Atalanta: Najava prvog kola Lige prvaka – ‘Modri’ autsajderi na Maksimiru!

Dinamo u Ligi prvaka nije igrao još od 2016. godine kada su u bili u istoj skupini sa Lyonom, Juventusom i Sevillom, što je kobno završilo po njih, nakon što nisu uspjeli postići niti jedan gol, te su postali prvi klub koji je u Ligi prvaka dvije sezone završavao bez bodova.

Međutim, sezonu ranije, oni su otvorili Ligu prvaka sa pobjedom protiv engleskog Arsenala (2-1), nakon čega je uslijedilo pet poraza protiv Bayern Munchena, Olympiacosa i već spomenutog Arsenala. To znači da je klub sa Maksimira trenutno u nizu od 11 poraza u kojima su primili 28 golova, a postigli samo jedan i to protiv Olympiacosa, što znači da bi ako večeras budu poraženi, oni postali najgora ekipa u povijesti Lige prvaka. Imali bi isto poraza, ali bi zbog gol razlike, Dinamo bio mnogo lošiji.

Ako želite saznati najnovije informacije o utakmicama Lige prvaka pridružite nam se na forumu, sve je potpuno besplatno. 

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Lige Prvaka!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!