NaslovnicaVijestiDiouf: Pridružio sam se ekipi punoj kretena

Diouf: Pridružio sam se ekipi punoj kretena

Pridružio sam se ekipi punoj kretena. El Hadji Diouf, koji je potpisan od strane Roy Keana u 2008. godini, se vratio u to vrijeme na stadion Svjetlosti i prozvao Anton Ferdinanda ‘kretenom broj jedan’.

Pridružio sam se ekipi punoj kretena

El Hadji Diouf je opisao svoj put u Sunderland kao ‘usran’ i svog bivšeg saigrača nazvao ‘kretenom’.

Senegalski napadač je potpisan od strane Roy Keana u julu 2008. godine, ali je otišao za Blackburn Roverse nakon samo šest mjeseci na stadionu Svjetlosti, gdje nije uspio postići gola u 16 odigranih utakmica.

Diouf, koji je također proveo dvije sezone u Liverpoolu, također otkrio svađu sa Anton Ferdinandom tokom svog kratkog boravka u klubu.

“Proveo sam šest ‘usranih’ mjeseci tamo”, rekao je Diouf.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Nismo bili tim. Bilo je mnogo ‘kretena’ u tom klubu koji su mislili da su najbolji, ali su ustvari bili ‘sranje’. Anton, on je bio ‘kreten broj jedan’.”

“Mi se nismo tukli, ali sam ga naučio pameti, prije nego što sam otišao.”

“Rekao sam mu, ‘Hajmo u teretanu, ja ću te odvesti.’ Nije htio. Zatim sam rekao ‘Isti si svoj brat…hodaš kao on, jedeš kao on – piši svoju priču, a ne njegovu.’ Bila je to teška atmosfera u timu. Bilo je neizbježno.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!