NaslovnicaVijestiDirk Kuyt oduševljen: Evo što mu je Pogba rekao nakon utakmice

Dirk Kuyt oduševljen: Evo što mu je Pogba rekao nakon utakmice

Dirk Kuyt oduševljen nakon utakmice protiv Manchester United u Europa ligi. Svi povezani sa Feyenoordom su bili oduševljeni činjenicom da su uspjeli pobijediti Jose Mourinha i Manchester United u Europa ligi.

Dirk Kuyt oduševljen

Nizozemska ekipa se izvukla sa minimalnom pobjedom od 1-0 protiv jake momčadi Uniteda, uključujući i najskupljeg svjetskog igrača – Paul Pogbu.

No, jedan čovjek koji je možda uživao nešto više od svih ostalih bio je Dirk Kuyt.

Kuyt, naravno, igrao za Liverpool šest sezona i suočio se sa Crvenim vragovima u brojnim utakmicama u Premier ligi. No, u dobi od 36, Kuyt se vratio u svoju rodnu zemlju do kraja karijere.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

No, unatoč njegovim godinama, njegova igra se nije promijenila. Kuyt je voljen od strane Liverpoolovih navijača za njegov nevjerovatan trud i rad tijekom utakmice, gdje bi trčao i borio se neprestano, svih 90 minuta.

Isto bi se moglo reći i za njegovu prošlu noć kada je njegova ekipa pobila sve koeficijente i šanse koje su kladionice davale Unitedu i pobijedili Mourinhov tim. Naime, isto mu je rečeno, ni manje, ni više nego od strane Pogbe.

Nakon utakmice, Kuyt je za Metronieuws rekao o komplimentu koji mu je Pogba uputio tijekom utakmice.

[su_bet365_200_bonus_mali]

“On je rekao da je nevjerojatno da sam još uvijek ovdje i da trčim i letim po terenu bez ikakvih problema. Lijepo je vidjeti da ima takvo poštovanje prema meni, pogotovo, jer je on jedan od najboljih igrača u Europi”, rekao je Kuyt.

Da, ni mi ne možemo vjerovati da se ovo desilo, ali Kuyt je to izjavio.

Još jedan faktor na toj utakmici, koji je sigurno zadovoljavajući za Kuyta je taj da su navijači pjevali “You’ll Never Walk Alone” prije i poslije meča.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!