NaslovnicaVijestiDJECA ILI PROFESIONALCI? Evo zbog čega su se Lewandowski i Coman potukli...

DJECA ILI PROFESIONALCI? Evo zbog čega su se Lewandowski i Coman potukli na treningu!

Trener Bayern Munchena Niko Kovač potvrdio je kako su se dvije zvijezde njegovog tima potukle na treningu prije par dana, a riječ je o Robertu Lewandowskom i Kinsleyu Comanu, te dodao kako niti jedan od njih neće biti kažnjen.

Lewandowski se potukao sa Comanom

Kako je Bild izvijestio u četvrtak, situaciju su morali smiriti defanzivci Niklas Sule i Jerome Boateng, koji su ih razdvojili. Što se Kovača tiče, njih dvojica su se izvinili jedan drugom, te je ovaj slučaj zatvoren.

Hrvatski stručnjak je na jučerašnjoj press konferenciji rekao: “Došlo je do sukoba između dva igrača koja su spomenuta u medijima. Nas trojica smo razgovarali o tome nakon treninga, i obojica su se izvinili za svoje ponašanje, i žao im je zbog toga što se dogodilo.” Zatim je nastavio: “Nitko neće biti kažnjen jer su obojica shvatili što su učinili, a to je najvažnija stvar sad. Stvar je gotova i slučaj zatvoren.”

Uprkos ovome, Bild izvještava kako postoji mnogo nesuglasica između Lewandowskog i Comana. Navodno, Poljak je isfrustriran i ljut jer mu Coman ove sezone uopće ne želi dodati loptu, a posebno u porazu protiv Leverkusena u februaru, kada je sve i započelo.

Iako su odnosi u svlačionici ‘uzdrmani’, Bavarci u posljednje vrijeme impresioniraju na terenu, te su trenutno vodeći na tabeli u Bundesligi šest kola prije kraja. Pobjeda od čak 5-0 protiv velikog rivala Borussije Dortmund prošlog tjedna je u potpunosti promijenila situaciju u njemačkom prvenstvu, te mnogi smatraju kako ih sada nitko ne može zaustaviti u osvajanju sedme uzastopne titule prvaka.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!