NaslovnicaVijestiDobio otkaz nakon samo devet dana, bez ijedne utakmice!

Dobio otkaz nakon samo devet dana, bez ijedne utakmice!

I to je moguće – srpski trener dobio otkaz nakon samo devet dana na mjestu trenera lisabonskog Sportinga, i to u predsezoni, bez ijedne utakmice provedene na klupi.

Srpski trener Siniša Mihajlović, samo devet dana nakon što je preuzeo lisabonski Sporting, dobio je otkaz u tom portugalskom klubu.

”Odlučili smo prekinuti suradnju s Mihajlovićem. Uskoro ćemo naći novog trenera, koji će biti predstavljen u ponedjeljak”, izjavio je novi predsjednik kluba Jose Sousa Cintra na konferenciji za novinare, prenose agencije.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Mihajlović je prošloga tjedna potpisao trogodišnju ugovor sa Sportingom, no nakon što je u nedjelju skupština smijenila dotadašnjeg predsjednika Brunu de Carvalha, novo rukovodstvo odlučilo je iskoristi izlaznu klauzulu i okončati suradnju sa srpskim trenerom.

Srpski trener je inače nedavno potpisao ugovor na tri godine, a vjeruje se da će njegovim stopama krenuti i italijanski golman Emiliano Viviano.

Mihajlović je u karijeri vodio Bolognu, Cataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino, te reprezentaciju Srbije sa kojom nije ostvario veći uspjeh.

[su_cashout]

Navodno, Mihajlovićev pravni tim vodi bitku da izdejstvuje odštetu zbog prijevremenog raskida ugovora, ali je kamen spoticanja to što je saradnja raskinuta u prvih 15 dana.

Problemi u Sportingu eskalirali su krajem prošle sezone, nakon što je pedesetak maskiranih huligana napalo igrače, stručno i pomoćno osoblje, jer klub nije izborio plasman u Ligu prvaka. Poslije incidenta devet igrača odlučilo je raskinuti ugovore sa Sportingom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!