NaslovnicaVijestiDOBRE VIJESTI ZA DINAMO ZAGREB: Shakhtar na Maksimir stiže znatno oslabljen -...

DOBRE VIJESTI ZA DINAMO ZAGREB: Shakhtar na Maksimir stiže znatno oslabljen – veliki problemi za Ukrajince!

Dinamo Zagreb će u srijedu, to jest večeras točno u 21 sat dočekati Shakhtara u četvrtom kolu grupne faze Lige prvaka. Dinamo Zagreb je nakon prva tri kola na drugom mjestu sa isto bodova kao i Shakhtar, te im je ovo jedna vrlo bitna utakmica ako žele napraviti korak ka osmini finala.

DOBRE VIJESTI

Ovo bi mogla biti povijesna utakmica za Dinamo, sve što im treba jeste pobjeda na Maksimiru i jednog će nogom biti u osmini finala.

Manchester City je u ovoj skupini zapečatio prvu poziciju, što će dokazati i večeras protiv Atalante u gostima, Atalante koja još uvijek nije osvojila niti jedan bod u grupnoj fazi.

Dinamo Zagreb – Shakhtar: ‘Modri’ favoriti za pobjedu u borbi za drugu poziciju! 

Međutim, pred sami susret nam stižu fenomenalne vijesti za Dinamo, a to su da Jevhen Konopljanka neće igrati u ovom susretu, zvijezda tima iz Ukrajine, dok je postigao i gol u prvom susretu koji se igrao 2-2.

No, navodno to nije jedini problem za Shakhtar pred ovaj susret, jer je umjesto Konopljanke trebao igrati bivši igrač Seville, Manor Solomon, ali se, kako mediji javljaju i on ozlijedio. Umjesto njega će na teren izaći tek treća opcija za lijevo krilo, a to je Tete.

Shakhtar neće moći da računa ni na komadanta u obrani Sergeja Krivcova, te će on biti zamijenjen Davitom Kočolavom, te bi to mogla biti sjajna prilika za Dinamo da probije ovu oslabljenu obranu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!