NaslovnicaVijestiDOBRE VIJESTI ZA JURGEN KLOPPA: Atletico Madrid bez tri ključna igrača!

DOBRE VIJESTI ZA JURGEN KLOPPA: Atletico Madrid bez tri ključna igrača!

Liverpool je dobio dobre vijesti pred utakmicu sa Atleticom u Ligi prvaka, gdje će njihov domaćin imati problema sa ozljedama.

DOBRE VIJESTI

Liverpool je primio nekoliko pozitivnih vijesti u vezi sa utakmicom osmine finala Lige prvaka protiv Atletico Madrida u utorak.

Ova utakmica je označena kao borba obrane i napada pod vodstvom Diega Simeonea, čime je postao jedan od najpragmatičnijih menadžera u poslu, ali najnovije ažuriranje bi se moglo pokazati ključnim za drugu ekipu.

Joao Felix, koji je na ljeto došao u Atletico Madrid za 113 milijuna funti, isključen je iz najveće utakmice ove sezone zbog bolesti.

Goal je izvijestio da je 20-godišnjak obolio od virusa faringotonsilitisa, koji će ga vjerojatno spriječiti da nastupi u ovoj utakmici.

Ta vijest znači da se portugalski internacionalac pridružio Hectoru Herreri i Kieranu Trippieru na listi ozljeda, a engleski branič propušta utakmicu protiv bivši rivala.

Jurgen Klopp je na drugoj strani ponudio ažuriranje svoje vlastite ekipe prije utakmice i osjeća se pozitivno.

“Dobro, sasvim isto. Svi su na broju i dostupni su.” rekao je Nijemac za Liverpoolfc.com, prije nego što je dodao: “Atletico je jedna jaka fizička momčad, vrlo dobro organizirana i sve to.”

“Imaju dobre kontre, mnogo individualne kvalitete, dobre kombinacije.”

“To nije masivan zaoksret, to je samo posao i takav nam je posao.”

“Hvala Bogu, na to smo nekako navikli i tome se jako veselimo.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!