NaslovnicaVijestiDOBRE VIJESTI ZA REAL PRED MADRIDSKI DERBI: Protiv Atletica će u subotu...

DOBRE VIJESTI ZA REAL PRED MADRIDSKI DERBI: Protiv Atletica će u subotu biti autsajder, a u sastav im se vraćaju dvije zvijezde!

Real Madrid će u subotu navečer u 21 sat putovati na Wanda Metropolitano, kako bi igrali veliki gradski derbi protiv Atletico Madrida. Prva i druga ekipa na tabeli La Lige nakon šest  kola će igrati jedna protiv druge i boriti se za prvu poziciju.

DOBRE VIJESTI

Trener Real Madrida je pred sami susret dobio neke dobre vijesti što se tiče ozlijeđenih igrača u njegovom timu. Zidane će imati još dvije mogućnosti u veznom redu za ovaj susret, one koje nije imao od početka sezone.

Koeficijent na pobjedu Real Madrida u ovom susretu iznosi 3.00 u bet365 kladionici, stim da je Atletico Madrid favorit na svom stadionu sa koeficijentom 2.40 na njihovu pobjedu.


Preporučujemo da ovu utakmicu odigrate u bet365 kladionici koja ima ogroman broj razrada na ovaj susret, dok imaju i najveće koeficijente. Uz sve to, oni također nemaju manipulativnih troškova ni poreza na dobitak, dok svim novim članovima koji se registriraju daju i bonus dobrodošlice.


Vezni igrači Real Madrida Isco Alarcon i Luka Modrić su trenirali sa ostatkom momčadi u četvrtak i bit će dostupni za Los Blancose protiv Atletico Madrida u madridskom derbiju u subotu.

Isco i Modrić su se oporavili od ozljede, a njihov povratak će treneru Zinedine Zidaneu dati još dvije mogućnosti za vezni red.

Real Madrid je na tim mjestima imao samo Casemira, Jamesa i Valverdea. Iako će Modriću i Iscu biti potrebno neko vrijeme prije nego što mogu igrati svih 90 minuta, jasno je da će oni biti spremni ući sa klupe ako bude potrebe.

Bilo kako bilo, vjerojatno će Zidane nastaviti u sredini sa Casemirom, Jamesom i Valverdeom. Taj trojac je odigrao solidno protiv Seville, a francuski trener će im gotovo sigurno pružiti još jednu priliku za početni sastav, dok Modrić ili Isco ne poboljšaju kondiciju nakon svojih ozljeda.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!