NaslovnicaVijestiDOGOVOR ZVANIČNO POSTIGNUT: Nakon što je odbio United, 25-godišnjak danas obavlja ljekarske...

DOGOVOR ZVANIČNO POSTIGNUT: Nakon što je odbio United, 25-godišnjak danas obavlja ljekarske preglede sa klubom iz Londona!

Eintracht Frankfurt je potvrdio da su dogovorili transfer za Sebastien Hallera ovog ljeta i da će se on preseliti u West Ham United.

DOGOVOR ZVANIČNO POSTIGNUT

Bundesligaški klub je postavio objavu o dogovoru na Twitteru, rekavši da je 25-godišnjak na putu za London da se podvrgne liječničkom pregledu prije nego što pređe u Čekićare.

Dodatne informacije od Kaveh Solhekola iz Sky Sportsa u objavi ispod, gdje piše da će Haller koštati West Hama oko 45 milijuna funti.

Čini se da Manchester United neće dovesti francuskog napadača, dok je Metro nedavno tvrdio da Crveni đavoli razmatraju potez za njega, kao i zamjenu za Romelu Lukakua.

Pošteno, većina navijača Manchester Uniteda vjerojatno se neće mnogo uzrujavati što je Hallerl izabrao West Ham.

Crvena Zvezda – Suduva: Najava uzvratne utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka!

Haller je postigao 32 gola u 75 utakmica tijekom posljednje dvije sezone sa Eintracht Frankfurtom – nije točno broj elitnog napadača, iako potencijalno može biti vrlo koristan za klub kao što je West Ham.

Klub iz istočnog Londona je nedavno prodao Marka Arnatuovića, tako da bi ovo mogla biti vrlo kvalitetna zamjena u napadu za predstojeću sezonu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!