NaslovnicaVijestiDOGOVORI IZMEĐU KLUBOVA U TOKU: Evo zašto Chelsea mora pustiti Hazarda u...

DOGOVORI IZMEĐU KLUBOVA U TOKU: Evo zašto Chelsea mora pustiti Hazarda u Real Madrid!

Dogovori između klubova u toku! Chelseaju je rečeno da moraju dopustiti Eden Hazard da ode u Real Madrid ako to želi.

DOGOVORI IZMEĐU KLUBOVA

To je mišljenje stručnjaka Gartha Crooksa u njegovoj najnovijoj kolumni na BBC Sportu.

Hazard je na Stamford Bridgeu od 2012. godine i od tada je jedan od najvažnijih igrača Chelseaja, a ove godine je odigrao još jednu zapanjujuću sezonu.

Crooks u svojoj rubrici jasno kaže, da je Belgijanac u najboljih 11 u Premier ligi za 2018/19 sezonu i da Chelsea FC zasigurno ne bi uspio ući među prva četiri tima bez napora svoje zvijezde.

Imajući to na umu, Crooks osjeća da ga klub sada mora pustiti i da mu moraju dopustiti da napravi dostojanstven odlazak, kako se nastavljaju špekulacije oko njegove budućnosti.

“Bez Eden Hazarda sezona Chelseaja bi se raspala. Sa čarobnjakom iz Belgije na njihovoj strani, oni su ostali ne samo važni u utrci za titulu Premier lige, nego i u borbi za europski trofej”, rekao je Crooks.

“Njegovo ponašanje u nekim izazovnim trenucima za klub bilo je uzorno. AKo su glasine istinite i igrač ide u Real Madrid, Chelsea mu mora dati dostojanstven odlazak. On ga je zasigurno zaslužio.”

28-godišnjak je jučer citiran od Goala, rekavši da je razgovarao sa Chelseajem o odluci o njegovoj budućnosti, snažno sugerirajući da im je rekao da želi otići, s tim da igrač ne potpisuje produžetak ugovora, koji istječe na kraju sljedeće sezone.

Gol također izvještava o tome kako Chelsea i Real Madrid održavaju razgovore o transferu bivše zvijezde Lillea, tako da možete zamisliti da će ovo biti kraj ove sage, sa Crooksom koji je vjerojatno u pravu da je vrijeme da Plavci dopuste igraču da nastavi dalje nakon dugo godina službe.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!