NaslovnicaVijestiDok Inter pregovara, Barcelona krade igrača: Zvijezda iz Premier lige na rubu...

Dok Inter pregovara, Barcelona krade igrača: Zvijezda iz Premier lige na rubu prelaska u Španjolsku!

Igrač Tottenham Christian Eriksen bi mogao biti predmet borbe za transfer između Intera i Barcelone koji su kasno stigli na zabavu.

Dok Inter pregovara

Barcelona želi ukrasti igrača kojeg Inter želi, dok planiraju kasni potez za Christiana Eriksena.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Očekuje se da će playmaker Tottenhama napustiti sjeverni London prije nego što se transferni rok zatvori sljedeći tjedan.

Inter je bio u pregovorima za potpis Danca većinu ovog mjeseca, jer Antonio Conte pojačava svoju ekipu uoči pritiska u utrci za naslov.

Eriksen se sastao s šefom Tottenhama Danielom Levyjem kako bi mu jasno dao do znanja da želi prelazak na San Siro.

No, s finalistima Lige prvaka i talijanskom ekipom koja se negoduje oko naknade za transfer, Barcelona može slobodno djelovati, prenosi Sky Italy.

Španjolska ekipa nedavno je imenovala Quiquea Setiena za novog menadžera i on će bez sumnje željeti osvježiti sastav.

Eriksen je igrao ključnu ulogu u Ajaxu i Tottenhamu, što bi sugeriralo da bi se mogao relativno brzo uklopiti u sustav Barcelone.

Tottenham želi 27 milijuna funti za 27-godišnjaka, ali do sada je Inter samo nudio 11 milijuna funti plus bonuse.

Smatra se da su osobni uvjeti između Eriksena i ekipe iz Serie A dogovoreni s šefom Intera Giuseppeom Marottom koji je optimističan u vezi s tim sporazumom.

Rekao je: “Eriksen je fantastičan igrač. Čekamo i još uvijek smo sigurni u ovaj dogovor.”

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!