NaslovnicaVijestiDouglas Costa tvrdi da Ronaldo nije najbolji igrač Juventusa!

Douglas Costa tvrdi da Ronaldo nije najbolji igrač Juventusa!

Krilni napadač Juventusa Douglas Costa uzburkao je javnost tvrdnjom kako Cristiano Ronaldo nije najbolji igrač Juventusa! Na iznenađenje svih, Brazilac je svrstao portugalsku superzvijezdu na drugo mjesto u timu.

Ronaldo nije najbolji igrač JuventusaRonaldo nije najbolji igrač Juventusa

“Najbolji kolega u timu je Paulo Dybala, s kojim me veže i najčvršće prijateljstvo. Tu je zatim i Cristiano Ronaldo, ali se ljevaci bolje razumiju”, pojasnio je Brazilac u live razgovoru sa navijačima na Instagramu.

Treba istaći kako su navijači “Stare dame” su reagovali poprilično sarkastično na ovu tvrdnju, te većina njih smatra kako nema smisla porediti Ronalda sa bilo kojim igračem u Serie A.

Istakao je kako mu je svejedno hoće li biti strijelac ili asistent, te da mu je jedino važno da ekipa pobjeđuje. Takođe, priznao je da jedva čeka da ova kriza prođe, kako bi mogao da se vrati u Italiju i nastavi sa “normalnim” životom.

“Nadam se skorom povratku u Italiju. Jedva čekam da ponovno dođem tamo, jer jednostavno ne znam što bih ovdje radio”, kaže krilni napadač Juventusa.

29-godišnji nogometaš ne može se baš pohvaliti sjajnom sezonom, prije svega jer je nekoliko puta izostajao sa terena zbog ozljeda. U 14 nastupa u Serie A ove sezone zabilježio je 3 asistencije, a u prosjeku je provodio 37 minuta na terenu po utakmici.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!