NaslovnicaVijestiDRAMA u engleskoj reprezentaciji! Napustio ekipu zbog bolesti, ali ga je izdala...

DRAMA u engleskoj reprezentaciji! Napustio ekipu zbog bolesti, ali ga je izdala FOTOGRAFIJA … (FOTO)

Englezi su bili polovično uspješni na turneji po istočnoj Europi – Češkoj i Bugarskoj. Dvomeč je obilježio i incident u ekipi. Dramu je izazvao mladi nogometaš James Maddison, koji po dolasku iz mlade reprezentacije tek mora zacementirati svoj položaj u Gordon Albionu. Možda bi se trebao više potruditi ili biti oprezniji.

Prošli tjedan priuštio je sebi kiks koji je podigao puno prašine na Otoku. Dan prije utakmica razbolio se, te  nije otputovao u Prag. Selektor Gareth Southgate poslao ga je kući da se oporavi do nastavka sezone.

Međutim, on se nije odmarao. Zamijenio je čaj, med i limun za nešto potpuno drugo. Bio je nepažljiv, pa se njegova fotografija kako igra poker u kockarnici brzo proširila svjetskim medijima. “Poslao mi je poruku i rekao mi da je već sve u medijima. Nismo još razgovarali”, rekao je Southgate koji je rekao na tu temu: “Vjerojatno sada razumije da je javnosti mnogo zanimljiviji kada je reprezentativac.”

Maddison 1

Maddison koji je blistao u dresu Leicestera na početku ove sezone veliki je obožavatelj pokera i očito se nije mogao suzdržati kad je trebao. Dok su njegovi suigrači izgubili utakmicu protiv Češke, on je igrao poker i slikao se s ostalim gostima.

Fotografija je snimljena tijekom prvog poluvremena utakmice Češka – Engleska. Njegov agent pokušao je ublažiti: “Vratio se kući u srijedu s virusom. Već se u četvrtak osjećao bolje, ali putovanje s timom bilo bi previše rizično.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!