NaslovnicaVijestiDrama u porodici Lionela Messija: Policija uhapsila njegovog brata, na njegovoj jahti...

Drama u porodici Lionela Messija: Policija uhapsila njegovog brata, na njegovoj jahti pronašli krv i oružje

Mathias Messi, najstariji brat najboljeg svjetskog nogometaša, uhićen je od strane policije u svojoj domovini, jer je navodno na njegovom gliseru pronađen pištolj, a unutrašnjost je bila prekrivena krvlju.

Drama u porodici Lionela Messija

Stariji brat Messi s motornim gliserom doplovio je do obale i pozvao pomoć od obalne straže. Istovremeno, tom prilikom im je rekao da se je posjekao nožem te da je zbog toga gliser pun krvi. Ali kad je obalna straža stigla na mjesto događaja, na brodu nije bilo ni traga ni glasa o Matiasu, ali pronašli su krv i oružje.

Jedan od dvojice braće Messi kasnije je uhićen u bolnici, a istraga o tome što se upravo dogodilo i još uvijek je u tijeku.

>> Reakcija Mourinha na pitanje da li će dovesti Mesut Ozila u Manchester United

Ovo naime nije prvi put da se Lionelov brat našao u sukobu sa zakonom. Prošle je godine prouzročio prometnu nesreću, a u autu je pronađen i pištolj. On je prošao sa blažom kaznom, jer je osuđen na 100 sati društveno korisnog dijela i morao je platiti nekoliko stotina eura, što naravno za njega nije predstavljalo neki problem.

[su_bonus]

On je također uhićen  zbog posjedovanja oružja 2008. godine, a nekoliko godina kasnije preživio je i pokušaj ubojstva. Ovo su sve prekršaji i činjenice koje nam daju do znanja da stariji brat Messi i nije baš na istoj valovnoj dužini sa zakonom i policijom, te nas ovakve stvari ne trebaju iznenađivati.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!